top of page
Søg
  • Forfatters billedeElika Harton

Når du oplever en sprække af lys er det din sjæl der kalder

Livet kan byde på mange udfordringer helt fra barndommen og op gennem voksenlivet. De udfordringer kan udmønte sig i at vi bliver fanget i vores ego - fanget i en offerrolle, som kan være svær at komme ud af, fordi vi er af den overbevisning at omverdenen er skyld i vores lidelse. Vi kan sågar blive så indlejret i vores ego og offerrolle at vi bliver fanget i det der føles som et evigt fængsel. 


Det viser sig i et meget ensporet negativ narrativ om éns liv.  Fx “jeg var uønsket som barn”, “de chefer jeg har haft har alle været psykopater”, “mine kærester har altid været mig utro”, “jeg har aldrig nogle penge”, “jeg er altid syg”, “jeg føler mig udnyttet i mine relationer”osv. Nu er eksemplerne meget overdrevet, selvom det for nogen kan være en spejling af virkeligheden. 


Men hvem siger, at den negative narrativ, som virker så utrolig virkelig for den, der oplever det, behøver at være virkeligheden? Lad os antage, at det er en illusion. Hvilket for nogen kan være ekstremt provokerende fordi det føles meget virkeligt. Dette er heller ikke et forsøg på at negligere det som føles ægte for den enkelte, men snarere et forsøg på at gå på opdagelse i og stille spørgsmålet; “er det sandt?” 


Når vi stopper op og stiller spørgsmålet “er det sandt", giver vi plads til at en ny virkelighed kan folde sig ud. En mulighed for at slippe ud af fængslet, som en negativ narrativ omkring éns liv kan være. En invitation til at se verden på en ny måde. For i virkeligheden er det aldrig for sent at ændre drejebogen af éns liv. 


Dette kræver en villighed til forandring, for der kan også være en belønning i at fastholde gamle mønstre. For selv i de mest destruktive og smertefulde overbevisninger og mønstre er der en tryghed. Heri ligger det genkendelige og at træde ud af sin comfort zone kan virke angstprovokerende og uoverkommeligt også selvom belønningen er et værdigt liv fyldt med glæde. 


For hvad er i grunden formålet med livet? Er det ren lidelse eller er vi i virkeligheden sat på jorden for at nyde livet?  Og kan vi ændre kursen i vores liv?


Det er egentlig ganske enkelt. Vi er sat på jorden for at nyde livet. Nyde livet i alle aspekter af vores rejse her på jorden. Det kræver, at vi vågner op til at livet ikke er tilfældigt. At vi faktisk har et valg. At vi er skaberen af vores egen virkelighed. Det kræver, at vi er villige til at tilgive og slippe og have fokus på alt det vi er taknemlige over i vores liv, selv det mindste. At vi kan lære at elske os selv betingelsesløst med alt hvad det indebærer. 


Kan vi mestre dette, kan kursen ændre sig radikalt i vores liv. Vi vil begynde at tiltrække alt det gode og mærke at vi er omgivet af kærlighed. Det er her, at du kan opleve en sprække af lys, som er din sjæl, der kalder. Kalder fordi meningen med dit liv hele tiden har været at du skulle nyde og læne dig ind i livet og vide at du holdt af noget større. Det er en følelse af at komme hjem. At vågne. At hæve bevidstheden og se det hele oppefra.


Som spirituel psykoterapeut støtter jeg dig i at finde hjem. Finde ind til din sande essens, til dit højere selv, som er den del af dig der er alkærlig og som vil dig det allerbedste. Det er den del af dig som har været der hele tiden og som har den højeste bevidsthed og intelligens, som strømmer fra hjertet. Så når du oplever en sprække af lys, er det din sjæl, der kalder. 

Læs mere under individuelle sessioner, deva forløb.

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Sætter du barren for højt?

Det er godt at være ambitiøs og ville noget med det liv man nu engang har fået. Det er også godt at have nogle drømme og ønsker og gøre ting så godt som man kan i forskellige områder af livet. Men sto

Når alderen kommer snigende

Da jeg var barn, sagde “gamle” mennesker altid, at tiden flyver af sted. Jeg havde en fornemmelse af, at tiden stod stille, og jeg kunne knapt nok vente med at blive ældre. Nu forstår jeg hvad de ment

Alt er bevidsthed

Vi står et sted i verdenshistorien, hvor det er afgørende at vi kollektivt hæver bevidstheden med alle de udfordringer vi står overfor både i forhold til krige og klimaforandringer og i forhold til os

bottom of page